Holiday

Leagues Played
Peru - Liga Nacional 2

Results

Peru - Liga Nacional 09/29 20:00 - Bylys v Holiday W 56-62
Peru - Liga Nacional 09/28 23:56 - Liga Claretiana v Holiday L 62-57
Peru baskelbol takımı "Holiday", 2023'te kurulan ve Liga Nacional de Baloncesto de Perú'da (LNB) mücadele eden profesyonel bir basketbol takımıdır. Takım, başkenti Lima'da yer almaktadır.

Holiday, Peru basketbolunun yükselen yıldızlarından biridir ve kısa sürede ligde kendine sağlam bir şekilde yer edinmiştir. Takım, teknik direktör Guillermo Vecchio tarafından yönetilmektedir ve kadrosunda ulusal ve uluslararası oyuncular yer almaktadır.

Holiday'in oyun tarzı, hızlı hücumlar ve sıkı savunma üzerine kuruludur. Takım, yıldız oyuncuları Percy Olivares, Andre Wright ve Roberto Acuna'nın liderliğinde bilinmektedir.

2023 sezonunda Holiday, LNB'de normal sezonu ikinci sırada tamamlamıştır. Play-off'larda takım, yarı finalde Real Club Grau'yu yenerek finale yükselmiştir. Finalde ise Regatas Lima'ya karşı mücadele edeceklerdir.

Holiday, Peru basketbolunda heyecan verici bir güç haline gelmiştir ve gelecekte büyük başarılara imza atması beklenmektedir. Takım, taraftarlarının desteğiyle, LNB'de ve uluslararası yarışmalarda rekabet etmeye devam etmektedir.