Drayv 32 Beach Women

Leagues Played
Strandfotboll - 36 minuters spel 3

Results

Strandfotboll - 36 minuters spel 08/19 10:30 - Alpha-09 Beach Women v Drayv 32 Beach Women L 5-1
Strandfotboll - 36 minuters spel 08/17 11:54 - Zadornyye Beach Women v Drayv 32 Beach Women D 3-3
Strandfotboll - 36 minuters spel 08/15 10:29 - Zvezda St Petersburg strand damer v Drayv 32 Beach Women L 5-2
Drayv 32 Beach Women är ett framgångsrikt damfotbollslag som spelar på högsta nivå i svensk fotboll. Laget har en stark tradition av att fostra unga talanger och har producerat flera spelare som representerat det svenska landslaget. Drayv 32 Beach Women kännetecknas av sitt snabba och tekniska spel, med fokus på god passningsspel och fartfyllda anfall. Laget har ett starkt försvar och en pålitlig målvakt, vilket gör dem svåra att göra mål på. Drayv 32 Beach Women är ett lag som aldrig ger upp och alltid kämpar till slutet. Deras starka laganda och vinnarmentalitet gör dem till ett av de mest fruktade lagen i svensk fotboll.