Results

EMF Mini Euro - 50 minuters spel 06/11 16:00 - Kazakstan VI v Bulgarien VI W 1-3
EMF Mini Euro - 50 minuters spel 06/10 18:10 - Bulgarien VI v Rumänien VI - View
EMF Mini Euro - 50 minuters spel 06/09 16:25 - Frankrike VI v Bulgarien VI W 1-3
EMF Mini Euro - 50 minuters spel 06/08 15:00 - Italien VI v Bulgarien VI W 1-2
EMF Mini Euro - 50 minuters spel 06/07 14:15 - Montenegro VI v Bulgarien VI L 3-1
EMF Mini Euro - 50 minuters spel 06/06 17:30 - Bulgarien VI v Georgien VI W 2-0
Socca VM - 40 minuters spel 10/17 07:00 - Bulgarien VI v Cypern VI W 6-2
Socca VM - 40 minuters spel 10/16 09:00 - England VI v Bulgarien VI L 3-0
EMF Mini Euro - 40 mins play 08/16 12:58 - Bulgarien VI v Albanien VI W 5-0
EMF Mini Euro - 40 mins play 08/15 14:02 - Kazakstan VI v Bulgarien VI D 1-1
EMF Mini Euro - 40 mins play 08/14 15:03 - Bulgarien VI v Bosnia Herz VI L 0-1
EMF Mini Euro - 40 mins play 08/13 12:59 - Bulgarien VI v Republiken Irland VI W 3-2

Failed to score 0 0 0
Bulgarien VI, ett fotbollslag med en stark sammanhållning och en outtröttlig anda, är redo att ta sig an alla utmaningar som kommer i deras väg. Lagets nyckelspelare är den skicklige mittfältaren Georgi Kostadinov, vars exceptionella passningsförmåga och dribblingar skapar ständiga problem för motståndarna. Försvaret, som leds av den orubblige kaptenen Ivan Petrov, är en solid mur som sällan ger upp mål. Anfallarna Dimitar Berbatov och Valeri Bojinov är ständigt på jakt efter att göra mål med sina kraftfulla skott och kliniska avslut. Med sina olika färdigheter och obevekliga attityd är Bulgarien VI ett formidabelt lag som är redo att lämna ett varaktigt intryck på fotbollsplanen.