PUBG - Nations Cup - R1 Finish

Den första omgången av PUBG-Nations Cup är avgjord och det är Nordamerika som står som segrare. Efter en jämn och spännande omgång med jämna resultat lyckades Nordamerika vinna med en knapp marginal.

USA och Kanada var de stora favoriterna inför turneringen, och de levde upp till förväntningarna. De vann de två första matcherna av R1 och tog en tidig ledning. Men Europa och Asien gav dem en tuff match under hela omgången.

Europa vann den tredje matchen och Asien tog hem den fjärde matchen. Men Nordamerika lyckades hålla undan Europes och Asiens utmaningar och vann till slut med en totalpoäng på 122. Europa slutade på andra plats med 115 poäng och Asien på tredje plats med 112 poäng.

PUBG-Nations Cup är en av de största esportturneringarna i världen, och årets turnering är inget undantag. Fans från hela världen har sett de bästa PUBG-lagen i världen tävla om äran. Och med Nordamerikas seger i R1 har turneringen fått en dramatisk start.