Strandfotboll - 36 minuters spel

Links
Wikipedia (sv)

Wikipedia - Strandfotboll

Strandfotboll, även kallat beach soccer eller beach football, är en bollsport där lagen strävar efter att få in bollen i motståndarnas målbur. Kontakt med händerna är inte tillåten, undantaget målvakten vars uppgift är att skydda målet. Man spelar med en målvakt och fyra utespelare i vardera laget. Matcherna spelas i 3 perioder på 12 minuter vardera (36 minuter totalt, effektiv tid). Det lag som gjort flest mål då matchen är slut har vunnit. En match kan inte sluta oavgjort. Om man inom ordinarie tid har spelat oavgjort spelas en förlängning på 3 minuter. Om resultatet fortfarande är oavgjort, sker en straffsparksläggning. Strandfotbollen organiseras internationellt av Fifa.

**Strandfotboll - 36 minuters spel**

Välkommen till en 5-mot-5 strandfotbollsturnering med fokus på roligt, konkurrens och gemenskap! Turneringen spelas på Sandhammaren Strand i Ystad.

**Anmälan:**

Anmäl ditt lag om 4-5 spelare senast [Ange datum]. Alla lag är välkomna, oavsett nivå.